Privacy Policy

Information on the Processing of Personal Data

We reassure you that for UniSystems, a member of Quest Group of Companies, protection of our customers' personal data and privacy is of paramount importance. For that reason, we are taking all necessary measures to protect the personal data we process and to ensure that its processing is always in compliance with the obligations as set by the legal framework, both by the Company as well as by the third parties that process personal data on behalf of the Company. We also declare that at UniSystems we do not collect, neither process personal data on minors under 16 years of age. 

What is GDPR?
The General Data Protection Regulation (GDPR) is the new regulatory framework of the European Union (EU) on the protection of natural persons with regard to the processing of personal data and on the free movement of such data. The purpose of the law is to enforce a framework  around the processing of personal data to protect the rights and freedoms of natural persons, and, in particular, the right to the protection of personal data.

Head of Processing 
UniSystems Information Technology Systems Commercial S.A., having its registered seat in Kallithea, at 19-23 Al. Pantou Str, Postal Code 17671, TIN 094029552, email: info@unisystems.gr, tel: 211 9997000, website: www.unisystems.com, as duly represented, informs that, for the purposes of its business activities, processes the personal data of its clients & associates in accordance with applicable national law and European Regulation 2016/679 on the protection of natural persons with regard to the processing of personal data and on the free movement of such data (General Data Protection Regulation, hereinafter referred to as the “Regulation”), as such is in force as of May 25, 2018.
For any issue related to the processing of personal data, please contact the Department of Personal Data Protection at the email dataprotection@unisystems.gr. If you would like to contact the Data Protection Officer (Quest Group DPO), please contact Ms Eleni Angloupa, email: dpo@unisystems.gr, telephone: 211 9994480.

What personal data categories do we process?
We process the personal data you provide us with, and we only do so under the grounds of legitimate interest. These data, are: 

Through the Contact Form of this website, we collect full name and email. These data are used to communicate with you in case you request us to do so. 

Through the Technical Form of this website, we collect full name, telephone, address, email. These data are used in the context of our contractual obligations. 

Through the Subscription form for the ACE ERP suite, we collect full name, company, title, email.These data are provided upon your request and are required in terms of keeping you updated on ACE ERP products suite and of inviting you to our relevant events and workshops. 

Talent Acquisition Platform. Mandatory data: Full name, email, place of residence, telephone, level of education, educational institution and curriculum, work experience, previous employer, previous role / title. Non-mandatory data: date of birth, gender, nationality, postal address, languages, graduation dates, past work experience dates, certifications and permits. These data are used by the Human Resources Department as a follow-up to your interest in our available vacancies so that the department representatives will be able to contact you upon a job opening meets your qualifications.

Which are legitimate grounds for processing your personal data?
Legitimate grounds for processing your personal data are:
(a) the provision of services assigned by you to our Company, for example, information about our activities, therefore, within this context, fulfilment of our contractual obligations,
(b) the safeguarding and protection of both your and our legal interests. To that end, we use CCTV and security cameras, in order to be able to protect the safety and security of individuals, materials, facilities, and we use special security software to detect and prevent malicious actions. In particular, during your visit to the physical premises of our Company and our online pages we use information, such as IP address, location information, user devices, and so on  to detect or prevent frauds or abuses on our websites,
(c) the compliance with legal obligations, such as regulatory compliance for tax purposes,
(d) the consent you provide under the specific conditions as set in the legal framework to receive information regarding activities, products, services, and so forth of UniSystems or /and third cooperating companies, which may process personal data in accordance with the applicable law, at all times.

Statement
This site targets adult audiences (such as investors and individuals seeking information about UniSystems S.A.) and does not collect or intend to collect information from or about children.

How and why do we use your personal data?
Communication / Technical Support / Curriculum Vitae submission
During your visit to our website www.unisystems.com you have the option to fill out a contact form should you wish to contact us, a technical support form in case you require technical support, a corporate events form, and you can submit your CV through the talent management acquisition platform. When completing each form, you may be asked for more details, however, the minimum information needed will be marked as required field.

Release of corporate news related to solutions and services and/or invitations
Moreover, we may process the data collected through our site in order to communicate with you via email or telephone to inform you on our solutions, services and products and the related offers, to invite you to join our events based on your interest towards our Company and/or its subsidiaries.

Client Satisfaction Survey
To enhance the operation, improvement and evaluation of our products and services, we process your personal information and invite you to participate to our Client Satisfaction Survey. Currently, it takes place through an electronic platform and is intended in measuring your satisfaction towards the solutions and services we offer to you. Your participation is not mandatory and you can refuse your participation by declaring it so in the above mentioned contact details. 

Safeguard our legitimate interests and protect individuals and goods
We use closed circuit television (CCTV) and security cameras to be able to protect the safety and security of individuals, materials and facilities. 

Where do we transfer your personal data?  
UniSystems SA may transfer personal data of individuals to third parties, e.g. to UniSystems-affiliated companies that are intended to provide services related to researching the quality of our solutions and services.

Data storage retention
The data storage retention period is determined by a set of criteria depending on the issue. Specifically: 
When processing is based on grounds of legitimate interest as set by the applicable legal framework, your personal data shall be stored for as long as defined by the relevant legal provisions.
When processing is based on contractual grounds, your personal data will be stored for as long as it is required for the execution of the contract and for the foundation, exercise, and / or support of legal claims under the contract.
For information purposes, your personal data shall be kept until your consent is revoked. This can be done by yourself at any time. The revocation of consent does not affect the legitimacy of consent-based processing in the period prior to said revocation.
To revoke your consent please contact the Data Protection Department at the email address dataprotection@unisystems.gr. In case you wish to contact the Data Protection Officer ( DPO), please contact Ms Eleni Angloupa, email: dpo@unisystems.gr, telephone: 211 9994480.
You have the option to unsubscribe by clicking on the corresponding link in our electronic communications.

What are your rights in respect to your personal data?
Every natural person whose data are being processed by UniSystems S.A. has the following rights: 

Right to Access 
You have the right to be aware of, and verify, the lawfulness of the processing. Therefore, you have the right to access the personal data which have been collected and get additional information about their processing. 
Right to Correct 
You have the right to revise, correct, update or modify your personal data. You also have the right to be informed on the recipients of the data, should you wish to. 
Right to Delete
You have the right to request the deletion of your personal data in the course of processing under your consent or on the basis of our legitimate interests. In any other case, indicatively in the existence of a contract, a lawful obligation to personal data processing, or a public interest), the right shall be subject to restrictions or shall be withdrawn, as the case may be.
Right to limit processing:
You are entitled to request the limitation of your personal data processing in the following cases: (a) when the accuracy of the personal data cannot be established and until the data is verified, (b) when you object to the personal data deletion and request the limitation of their use rather than deletion, (c) when specific personal data are not required for processing purposes, they are, however, indispensable for the foundation, exercise, support of legal claims, and (d) when you oppose to the processing and until it is verified that there are legitimate grounds that concern us and supersede the reasons for which you are opposed to the processing. You also have the right to be informed on the recipients of the data, should you wish to. 
Right to oppose the processing
You are entitled to oppose to your personal data processing, at all times, in case where, as described above, this is necessary on the legitimate interests grounds as pursued by us, as controllers, as well as in the data processing for direct marketing purposes and consumer profile creation. You also have the right to be informed on the recipients of the data, should you wish to. 
Right to portability
You are entitled to receive your personal data free of charge in a format that allows you to access, use, and edit them with commonly used editing methods. Moreover, you have the right to request, if technically feasible, to pass the data directly to another controller. Such right is granted for the data you have provided to us and are subject to processing by automated means based on your consent or execution of a relevant contract.
Right to revoke your consent 
Lastly, UniSystems SA informs you that, where processing is based on your consent, you have the right to revoke it without affecting the legality of consent-based processing in the period prior to said revocation. To revoke your consent you can use the unsubscribe options by clicking on the corresponding link in our electronic communications or by contacting dataprotection@unisystems.gr.
To exercise any of the above rights you can contact the Data Protection Department at the email dataprotection@unisystems.gr. To contact the Data Protection Officer (DPO), please contact Ms Eleni Angloupa, email: dpo@unisystems.gr, telephone: 211 9994480 or fill in the relevant form at the end of this page. 
Right to lodge a complaint to the Personal Data Protection Authority
You have the right to file a complaint with the Personal Data Protection Authority (www.dpa.gr): Switchboard: +30 210 6475600, Fax: +30 210 6475628, email: contact@dpa.gr

Cookies Policy
At www.unisystems.com we use cookies to make your browsing experience more interesting. You can see which cookies we use as well as our full cookies policy by clicking here. You also have the right to change your preferences by clicking at the yellow dot at the bottom of each page in this website. 

Personal Data Security 
UniSystems S.A. shall implement appropriate technical and organizational measures aimed at the secure personal data processing and the prevention of accidental loss or destruction as well as the unauthorized and/or unlawful access to, use, modification or disclosure thereof. In any case, the way in which internet operates and the fact that it is free to anyone, cannot guarantee that unauthorized third parties will never be able to violate the applicable technical and organizational measures gaining access and, possibly, using personal data for unauthorized and/or unfair purposes. 

Links to other websites
Our site may contain links to other websites. UniSystems S.A. is not responsible for the privacy practices or content of other sites not owned by UniSystems S.A. or our parent company Quest Holdings S.A. Therefore, we suggest that you read carefully the privacy statements of the third party website.

Update 28/01/2019 



Ενημέρωση για την Επεξεργασία Προσωπικών Δεδομένων

Θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι για τη UniSystems ΑEΕ, μέλος του Ομίλου Quest, η προστασία των προσωπικών δεδομένων των πελατών & συνεργατών μας έχει πρωταρχική σημασία. Για το λόγο αυτό λαμβάνουμε τα κατάλληλα μέτρα ώστε να προστατέψουμε τα προσωπικά δεδομένα που επεξεργαζόμαστε και να διασφαλίσουμε ότι η επεξεργασία τους πραγματοποιείται πάντοτε σύμφωνα με τις υποχρεώσεις που τίθενται από το νομικό πλαίσιο, τόσο από την ίδια την εταιρεία, όσο και από τρίτους που επεξεργάζονται προσωπικά δεδομένα για λογαριασμό της. Θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι στη UniSystems, δε συλλέγουμε δεδομένα σχετικά με ανηλίκους κάτω των 16 ετών.

Τι είναι το GDPR;
Ο Γενικός Κανονισμός για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων (General Data Protection Regulation – GDPR) αποτελεί το νέο ρυθμιστικό πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ) στον εξεταζόμενο τομέα. Αντικείμενο του νόμου είναι η θέσπιση των προϋποθέσεων για την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, προς προστασία των δικαιωμάτων και των ελευθεριών των φυσικών προσώπων και ιδίως του δικαιώματος προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Υπεύθυνος Επεξεργασίας
Η εταιρεία UniSystems Συστήματα Πληροφορικής Ανώνυμη Εμπορική Εταιρεία ,  με έδρα την Καλλιθέα Αττικής, Αλ. Πάντου 19-23, Τ.Κ. 17671,  με ΑΦΜ 094029552,  email:info@unisystems.gr, τηλ.: 211 9997000, website:www.unisystems.com,  όπως νόμιμα εκπροσωπείται, ενημερώνει ότι, για σκοπούς άσκησης των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων της, προβαίνει σε επεξεργασία προσωπικών δεδομένων των πελατών  & συνεργατών της σύμφωνα με την ισχύουσα εθνική νομοθεσία και τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό 2016/679 για την προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και για την ελεύθερη κυκλοφορία των δεδομένων αυτών (Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων, εφεξής «Κανονισμός») όπως ισχύει.
Για οποιοδήποτε θέμα σχετικά με την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων μπορείτε να απευθυνθείτε στο Τμήμα Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων στο email:  dataprotection@unisystems.gr και σε περίπτωση που θέλετε να επικοινωνήσετε απευθείας με τον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων (DPO) κα Ελένη Αγγλούπα, email: dpo@unisystems.gr, τηλέφωνο: 211 9994480.

Ποιες κατηγορίες προσωπικών δεδομένων επεξεργαζόμαστε;
Τα προσωπικά δεδομένα που μας παρέχετε, τα επεξεργαζόμαστε μόνο όταν έχουμε νόμιμο λόγο να το κάνουμε. 
Tα δεδομένα αυτά είναι:
Μέσω της Φόρμας Επικοινωνίας με την Εταιρεία: Ονοματεπώνυμο και email, τα στοιχεία χρησιμοποιούνται για να επικοινωνήσουμε μαζί σας εφόσον μας ζητηθεί από το χρήστη.
Φόρμα Τεχνικής Υποστήριξης: Ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, διεύθυνση, email. Τα στοιχεία χρησιμοποιούνται στο πλαίσιο της συμβατικής μας υποχρέωσης που αφορά στη τεχνική υποστήριξη πελατών. 
Φόρμα Επικοινωνίας για τη σουίτα ACE ERP: Ονοματεπώνυμο, εταιρεία, τίτλος, email. Τα στοιχεία σας υποβάλονται από εσάς και είναι απαραίτητα προκειμένου να σας ενημερώνουμε για τα νέα που αφορούν στη σουίτα προϊόντων ACE ERP και να σας προσκαλούμε σε εκδηλώσεις και εργαστήρια εφόσον το έχετε ζητήσει. 
Πλατφόρμα Αποστολής Βιογραφικού: Υποχρεωτικά στοιχεία: Ονοματεπώνυμο, email, τόπος διαμονής, τηλέφωνο, επίπεδο εκπαίδευσης, εκπαιδευτικό ίδρυμα και πρόγραμμα σπουδών, εργασιακή εμπειρία, προηγούμενος εργοδότης, προηγούμενος ρόλος/τίτλος. Μη υποχρεωτικά στοιχεία: ημερομηνία γέννησης, φύλο, ιθαγένεια, ταχυδρομική διεύθυνση, γλώσσες, ημερομηνίες αποφοίτησης, ημερομηνίες προηγούμενης εργασιακής εμπειρίας, πιστοποιήσεις και σχετικές άδειες. Τα στοιχεία χρησιμοποιούνται από το Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού σε συνέχεια του ενδιαφέροντος σας για τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας μας και προκειμένου εκπρόσωποι του τμήματος να έλθουν σε επαφή μαζί σας.

Ποιοι είναι οι νόμιμοι λόγοι επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων;
Νόμιμοι λόγοι επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων συνιστούν: 
(α) η παροχή των υπηρεσιών που μας αναθέτετε και επιθυμείτε να λάβετε από εμάς όπως για παράδειγμα η ενημέρωση σχετικά με τις δραστηριότητές μας και κατά συνέπεια η εκπλήρωση των συμβατικών μας υποχρεώσεων στο πλαίσιο αυτό,
(β) η διαφύλαξη και προστασία των εννόμων συμφερόντων, τόσο των δικών σας όσο και των δικών μας. Χρησιμοποιούμε κλειστά κυκλώματα τηλεόρασης (CCTV) και κάμερες ασφαλείας προκειμένου να είμαστε σε θέση να προστατεύουμε την ασφάλεια φυσικών προσώπων, υλικών, εγκαταστάσεων καθώς επίσης και ειδικά λογισμικά ασφαλείας που στόχο έχουν τον εντοπισμό και αποτροπή κακόβουλων ενεργειών: συγκεκριμένα κατά την επίσκεψη σας στους φυσικούς χώρους της εταιρείας μας αλλά και στις ηλεκτρονικές μας σελίδες χρησιμοποιούμε πληροφορίες, όπως για παράδειγμα διεύθυνση IP, πληροφορίες θέσης, συσκευές των χρηστών κ.ο.κ. ώστε να εντοπίσουμε ή να αποτρέψουμε απάτες ή καταχρήσεις στους ιστοτόπους μας, 
(γ) η συμμόρφωση με υποχρέωση που επιβάλλεται από το νόμο, όπως κανονιστική συμμόρφωση για φορολογικούς σκοπούς,
(δ) η συγκατάθεση που παρέχετε υπό τις συγκεκριμένες προϋποθέσεις που θέτει το νομικό πλαίσιο, προκειμένου να λαμβάνετε ενημερώσεις για τη δραστηριότητα,  τα προϊόντα, τις υπηρεσίες, κλπ. τόσο της UniSystemsΑEΕ ή και τρίτων συνεργαζόμενων εταιρειών, οι οποίες επεξεργάζονται προσωπικά δεδομένα σύμφωνα με το ισχύον κάθε φορά πλαίσιο.

Δήλωση
Η ιστοσελίδα απευθύνεται σε κοινό ενηλίκων (όπως είναι οι επενδυτές και τα άτομα που αναζητούν πληροφορίες σχετικά με την UniSystems A.E. . Η UniSystems A.E δεν συγκεντρώνει ούτε προτίθεται να συγκεντρώσει πληροφορίες από ή σχετικά με παιδιά.

Πώς και γιατί χρησιμοποιούμε τα προσωπικά δεδομένα σας;
Φόρμα Επικοινωνίας, Φόρμα Τεχνικής υποστήριξης, Πλατφόρμα Κατάθεσης Βιογραφικού: Κατά την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας www.unisystems.com, έχετε τη δυνατότητα να συμπληρώσετε φόρμα επικοινωνίας, προκειμένου να επικοινωνήσουμε μαζί σας, φόρμα τεχνικής υποστήριξης, φόρμα συμμετοχής σε εταιρικές εκδηλώσεις, ή φόρμα για την υποβολή του βιογραφικού σας σημειώματος για την κάλυψη κάποιας από τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας. Κατά τη συμπλήρωση εκάστης φόρμας μπορεί να σας ζητηθούν περισσότερα στοιχεία, ωστόσο, τα ελάχιστα για την εξυπηρέτηση των προαναφερθέντων σκοπών επεξεργασίας  θα έχουν τη σήμανση υποχρεωτικού πεδίου.

Αποστολή Εταιρικών νέων και Ενημερώσεων που αφορούν σε λύσεις και υπηρεσίες/ Αποστολή Προσκλήσεων
Eπίσης, τα δεδομένα που συλλέγονται από τον ιστότοπό μας ενδέχεται να τα επεξεργάζομαστε  ώστε να επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω email ή τηλεφώνου και να σας ενημερώσουμε για λύσεις υπηρεσίες και προϊόντα μας, να σας  αποστείλουμε προσκλήσεις  για εκδηλώσεις σχετικά με αυτά και βάσει του ενδιαφέροντος που έχετε εκδηλώσει προς την εταιρεία αλλά και για  και προσφορές της εταιρείας μας ή των  εταιρειών του Ομίλου μας που μπορεί να σας ενδιαφέρουν. 

Έρευνα Ικανοποίησης
Επιπρόσθετα για τη λειτουργία, βελτίωση και αξιολόγηση των προϊόντων και υπηρεσιών μας επεξεργαζόμαστε τα στοιχεία επικοινωνίας σας  για τη συμμετοχή σας  σε Έρευνα Ικανοποίησης Πελατών.  Η Έρευνα Ικανοποίησης Πελατών σήμερα πραγματοποιείται μέσω ηλεκτρονικής επικοινωνίας και αφορά στο βαθμό ικανοποίησής σας αναφορικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρουμε . Η συμμετοχή σας είναι προαιρετική  και μπορείτε να μη συμμετέχετε εφόσον δεν το επιθυμείτε δηλώνοντάς το στα παραπάνω στοιχεία επικοινωνίας.

Διαφύλαξη των εννόμων συμφερόντων μας και την προστασία προσώπων και αγαθών
Χρησιμοποιούμε κλειστά κυκλώματα τηλεόρασης (CCTV) και κάμερες ασφαλείας προκειμένου να είμαστε σε θέση να προστατεύουμε την ασφάλεια φυσικών προσώπων, υλικών, εγκαταστάσεων.

Πού κοινοποιούνται τα δεδομένα σας;  

Η  UniSystems ΑΕ ενδέχεται να διαβιβάσει τα προσωπικά δεδομένα που παρέχονται από τα φυσικά πρόσωπα σε τρίτους, λ.χ. σε τρίτες συνεργαζόμενες με τη UniSystems εταιρείες που παρέχουν υπηρεσίες με σκοπό την έρευνα της ποιότητας παροχής υπηρεσιών και των προϊόντων & υπηρεσιών μας. 

Xρονικό Διάστημα Αποθήκευσης
Το χρονικό διάστημα αποθήκευσης των δεδομένων αποφασίζεται με βάση τα παρακάτω ειδικότερα κριτήρια ανάλογα με την περίπτωση: 
Όταν η επεξεργασία επιβάλλεται ως υποχρέωση από διατάξεις του ισχύοντος νομικού πλαισίου, τα προσωπικά σας δεδομένα θα αποθηκεύονται για όσο χρονικό διάστημα επιβάλλουν οι σχετικές διατάξεις.
Όταν η επεξεργασία εκτελείται με βάση σύμβαση, τα προσωπικά σας δεδομένα αποθηκεύονται για όσο χρονικό διάστημα είναι απαραίτητο για την εκτέλεση της σύμβασης και για τη θεμελίωση, άσκηση, ή/και υποστήριξη νομικών αξιώσεων με βάση τη σύμβαση.
Για τους σκοπούς ενημέρωσης και πληροφόρησης τα προσωπικά σας δεδομένα τηρούνται μέχρι την ανάκληση της συγκατάθεσης σας. Αυτό μπορεί να πραγματοποιηθεί από εσάς οποιαδήποτε στιγμή. Η ανάκληση της συγκατάθεσης δεν θίγει τη νομιμότητα της επεξεργασίας που βασίστηκε στη συγκατάθεση κατά το χρονικό διάστημα πριν την ανάκλησή της.
Για να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας μπορείτε να απευθυνθείτε στον Τμήμα Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (, στοemail: dataprotection@unisystems.gr. Σε περίπτωση που θέλετε να επικοινωνήσετε με τον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων (DPO) κα Ελένη Αγγλούπα, email: dpο @unisystems.gr, τηλέφωνο: 211 9994480.
Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τις επιλογές απεγγραφής, ακολουθώντας (κάνοντας click) στον αντίστοιχο σύνδεσμο (link), που υπάρχει στις ηλεκτρονικές μας επικοινωνίες.

Ποια είναι τα δικαιώματα σας σε σχέση με τα προσωπικά σας δεδομένα;
Κάθε φυσικό πρόσωπο τα δεδομένα του οποίου είναι αντικείμενο επεξεργασίας από τη UniSystems ΑE απολαμβάνει τα ακόλουθα δικαιώματα: 
Δικαίωμα πρόσβασης:
Έχετε δικαίωμα να έχετε επίγνωση και να επαληθεύετε τη νομιμότητα της επεξεργασίας. Ως εκ τούτου, έχετε δικαίωμα να έχετε πρόσβαση στα δεδομένα και να λάβετε συμπληρωματικές πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία τους. 
Δικαίωμα διόρθωσης:
Έχετε δικαίωμα να μελετήσετε, να διορθώσετε, να επικαιροποιήσετε ή να τροποποιήσετε τα προσωπικά σας δεδομένα. Έχετε επίσης δικαίωμα να ενημερωθείτε για τους αποδέκτες των δεδομένων, εφόσον το επιθυμείτε.
Δικαίωμα διαγραφής:
Έχετε δικαίωμα να υποβάλετε αίτημα διαγραφής των προσωπικών σας δεδομένων όταν τα επεξεργαζόμαστε με βάση την συγκατάθεσή σας ή με προκειμένου να προστατεύσουμε τα έννομα συμφέροντα μας. Σε όλες τις υπόλοιπες περιπτώσεις (όπως ενδεικτικά όταν υπάρχει σύμβαση, υποχρέωση επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων που επιβάλλεται από το νόμο, δημόσιο συμφέρον), το εν λόγω δικαίωμα υπόκειται σε συγκεκριμένους περιορισμούς ή δεν υφίσταται ανάλογα με την περίπτωση.  Έχετε επίσης δικαίωμα να ενημερωθείτε για τους αποδέκτες των δεδομένων, εφόσον το επιθυμείτε.   
Δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας:
Έχετε δικαίωμα να ζητήσετε περιορισμό της επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων στις ακόλουθες περιπτώσεις: (α) όταν αμφισβητείται την ακρίβεια των προσωπικών δεδομένων και μέχρι να γίνει επαλήθευση, (β) όταν αντιτίθεστε στη διαγραφή προσωπικών δεδομένων και ζητάτε αντί διαγραφής τον περιορισμό χρήσης αυτών, (γ) όταν τα προσωπικά δεδομένα δεν χρειάζονται για τους σκοπούς επεξεργασίας, σας είναι ωστόσο απαραίτητα για τη θεμελίωση, άσκηση, υποστήριξη νομικών αξιώσεων, και (δ) όταν εναντιώνεστε στην επεξεργασία και μέχρι να γίνει επαλήθευση ότι υπάρχουν νόμιμοι λόγοι που μας αφορούν και υπερισχύουν των λόγων για τους οποίους εναντιώνεστε στην επεξεργασία. Έχετε επίσης δικαίωμα να ενημερωθείτε για τους αποδέκτες των δεδομένων, εφόσον το επιθυμείτε. 
Δικαίωμα εναντίωσης στην επεξεργασία: 
Έχετε δικαίωμα να εναντιωθείτε ανά πάσα στιγμή στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων στις περιπτώσεις που, όπως περιγράφεται παραπάνω, αυτή είναι απαραίτητη για σκοπούς εννόμων συμφερόντων που επιδιώκουμε ως υπεύθυνοι επεξεργασίας, καθώς επίσης και στην επεξεργασία για σκοπούς απευθείας εμπορικής προώθησης και κατάρτισης καταναλωτικού προφίλ. 
Δικαίωμα στη φορητότητα: 
Έχετε δικαίωμα να λάβετε χωρίς χρέωση τα προσωπικά σας δεδομένα σε μορφή που θα σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε αυτά, να τα χρησιμοποιήσετε και να τα επεξεργαστείτε με τις κοινώς διαδεδομένες μεθόδους επεξεργασίας. Επίσης, έχετε δικαίωμα να μας ζητήσετε, εφόσον είναι τεχνικά εφικτό, να διαβιβάσουμε τα δεδομένα και απευθείας σε άλλον υπεύθυνο επεξεργασίας. Το δικαίωμα σας αυτό υπάρχει για τα δεδομένα που μας έχετε παράσχει εσείς και η επεξεργασία τους διενεργείται με αυτοματοποιημένα μέσα με βάση της συγκατάθεσή σας ή σε εκτέλεση σχετικής σύμβασης. 
Δικαίωμα ανάκλησης της συγκατάθεσης: 
Τέλος, η UniSystems ΑE σας ενημερώνει ότι όπου η επεξεργασία βασίζεται στη συγκατάθεσή σας, έχετε δικαίωμα να την ανακαλέσετε ελεύθερα, χωρίς να θιγεί η νομιμότητα της επεξεργασίας που βασίστηκε στη συγκατάθεση σας, προτού την ανακαλέσετε. Για να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις επιλογές απεγγραφής, ακολουθώντας (κάνοντας click) στον αντίστοιχο σύνδεσμο (link), που υπάρχει στις ηλεκτρονικές μας επικοινωνίες ή να επικοινωνήσετε με την ηλεκτρονική διεύθυνση dataprotection@unisystems.gr
Για να ασκήσετε οποιοδήποτε από τα παραπάνω δικαιώματά σας μπορείτε να απευθυνθείτε στο Τμήμα Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων , στοemail: dataprotection@unisystems.gr. Σε περίπτωση που θέλετε να επικοινωνήσετε με τον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων (Quest Group DPO) κα Ελένη Αγγλούπα, email: dpo@unisystems.gr, τηλέφωνο: 211 9994480 ή να συμπληρώσετε τη σχετική φόρμα που θα βρείτε στο τέλος του εγγράφου.
Δικαίωμα καταγγελίας στην ΑΠΔΠΧ: 
Έχετε δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (www.dpa.gr): Τηλεφωνικό Κέντρο: +30 210 6475600, Fax: +30 210 6475628, Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο: contact@dpa.gr.

Ενημέρωση για την Πολιτική cookies
Στο www.unisystems.gr χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε καλύτερη την εμπειρία σας στο site μας. Μπορείτε να δείτε αναλυτικά ποια cookies χρησιμοποιούμε και την Πολιτική των Cookies πατώντας εδώ. Επίσης, έχετε τη δυνατότητα να αλλάξετε τις επιλογές σας πατώντας το κίτρινο κύκλο που βρίσκεται στο κάτω δεξιά μέρος κάθε σελίδας αυτού του ιστοτόπου.
 

Ασφάλεια Προσωπικών Δεδομένων
Η UniSystems ΑE εφαρμόζει κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα με στόχο την ασφαλή επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων και την αποτροπή τυχαίας απώλειας ή καταστροφής και μη εξουσιοδοτημένης ή/και παράνομης πρόσβασης σε αυτά, χρήσης, τροποποίησης ή αποκάλυψής τους. Σε κάθε περίπτωση, ο τρόπος λειτουργίας του διαδικτύου και το γεγονός ότι είναι ελεύθερο στον οποιονδήποτε δεν επιτρέπει να παρασχεθούν εγγυήσεις ότι μη εξουσιοδοτημένα τρίτα πρόσωπα δεν θα αποκτήσουν ποτέ τη δυνατότητα να παραβιάσουν τα εφαρμοζόμενα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα, αποκτώντας πρόσβαση και προβαίνοντας ενδεχομένως σε χρήση προσωπικών δεδομένων για μη εξουσιοδοτημένους ή/και αθέμιτους σκοπούς. 
Συνδέσεις με άλλους ιστoτόπους
Η ιστοσελίδα μας μπορεί να περιέχει συνδέσμους για ξένους ιστότοπους. Η UniSystems AE δε φέρει ευθύνη για τις πρακτικές απορρήτου ή το περιεχόμενο άλλων ιστοτόπων που δεν ανήκουν στη UniSystems AE ή στη μητρική μας εταιρεία Quest Συμμετοχών A.E. Κατά συνέπεια, σας προτείνουμε να διαβάσετε προσεκτικά τις δηλώσεις απορρήτου των εν λόγω ξένων ιστοτόπων.

Τελευταία ενημέρωση 28/01/2019

UniSystems Headquarters

19-23, Al.Pantou str.
176 71 Athens, Greece
+30 211 999 7000
+30 211 999 7100

CONTACT US

Twitter

If you understand the importance of user experience, here’s your opportunity to shine. #JobAlert for a UI/UX Specia… https://t.co/l06Y37C8pj
UniSystems (26 minutes ago)
Here's an opening that requires good knowledge of #ITIL procedures, familiarity with wiki, collaborative sites, soc… https://t.co/2qqGxD8dqS
UniSystems (3 days ago)
The career opportunities in IT are numerous if you know where to focus. How would you like to #BeUniQue? Super exci… https://t.co/fUgD6A6d9Q
UniSystems (3 days ago)
⚡️ “Moovijob Tour” https://t.co/7tIXyfZ8Tl
UniSystems (4 days ago)
Morning coffee at @Moovijob Tour in Luxembourg. Meet us at booth #78 and be our next story! #BeUniQue… https://t.co/SFeTlr6tbQ
UniSystems (4 days ago)
We are certain that #HPEGreenLake is the next big thing. Thank you for the trust @HPE_Partner Meaningful and long-l… https://t.co/0K7DKOxeqF
UniSystems (4 days ago)